Vyhledej
Královédvorsko > Názory/fotky/videa > Jan Holan

Prudivcova soutěž

Redakce / 5.11.2010, Dvůr Králové nad Labem
Níže jsem vypsal složení jednoho velice chutného čistě regionálního produktu. Kdo ze čtenářů odhalí o jaký výrobek se jedná, má u Prudivce velké významné plus :-)

Co tedy obsahovala moje dnešní snídaně:
drůbeží maso strojově oddělené, vepřová kůže, voda, bramborový škrob, stabilizátor dusitan sodný, difosforečnan, trifosforečnan, barvivo košenila, konzervant disiřičitan sodný, regulátor kyselosti kyselina mléčná, kyselina citronová, glukonolakton, kyselina octová, aróma, dextroza, rostlinná bílkovina, cukr, rostlinný tuk ztužený, antioxidant kys. L askorbová, askorbát sodný, cibule 13%, mrkev, okurka, celer, feferonka 2%, ocet, náhradní sladidlo sacharin, antioxidant disiřičitan draselný, rostlinný olej, vejce, hořčice, modifikovaný škrob, zahušťovadlo gumaguar, xanthan, koření, konzervant citrát sodný, benzoát sodný, sorbát draselný

Tak co, dáte si? Kdo ví, co to bylo, nechť to napíše do komentářů. Samozřejmě můžete přidat i pár dalších slov. :-)

 
Vaše komentáře

Přečteno 177x
 
Volná pracovní místa
Učitel 2. stupně ZŠ (ZŠ Sch. sady) 

Asistent/ka pedagoga (ZŠ Sch. sady) 


Pomocný kuchař/ka (Jídelna SPOŠ)

Posila do kuchyně (Diakonie ČCE)

Školní psycholog (ZŠ Sch. sady)


Kalendář akcí
1.05.2025 14:00 - 1.06.2025 19:00
Výstavy superbiků
28.05.2025 17:30 - 23.04.2025
workshop: SMALTOVÁNÍ
28.05.2025 15:45 - 28.05.2025 16:45
Jóga pro zdraví a sílu v každém věku
29.05.2025 - 29.05.2025
Charitní bazárek